Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Χιονισμένη πολιτεία η Αθήνα!





Όχι... Δεν είναι Βιέννη, δεν είναι Ελβετία... Είναι το Άλσος του Αιγάλεω! Απίστευτο κι όμως αληθινό... Εγώ δυστυχώς με τα μωρά δεν μπόρεσα να βγω στα χιόνια, πέρα από το ότι ανέβηκα στην ταράτσα μας και έφτιαξα χιονάνθρωπο...
Τον βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία της ανάρτησης...

Ένας μαθητής μου, όμως, γλυκύτατο παιδί, με σκέφτηκε και μου έστειλε τις φωτογραφίες που τράβηξε στην πρωινή του βόλτα στο χιονισμένο Αιγάλεω. Διάλεξα αυτές τις δύο με τα πράσινα αλλά και τα γυμνά δέντρα του άλσους, ντυμένα στα λευκά! Του τις αφιερώνω με όλη μου την αγάπη!

(Τι να λέμε τώρα; Μεγάλη υπόθεση οι μερακλήδες μαθητές!!!)

Αφιερώνω την ανάρτηση στον Φιλίπ τον τσίφτη και καραμπουζουκλή...

3 σχόλια:

george είπε...

Εμένα με λένε Γιώργο. Αυτές οι φωτογραφίες προέρχονται από εμένα, να το ξέρεται.. Το χιόνι στο φωτεινό Αιγάλεω στης 17-2 έπεφτε πυκνό και το αποτέλεσμα ήταν να φέρει αυτές τιε εικόνες.. Χαρά για τα παΐδια, σχετική λύπη για τους μεγάλους. Αυτά τα φυσικά θαύματα πρώτη φορά τα είδα τόσο φουντωτά σαν θάμνο. Αλλά έχω ένα ερώτημα , γιατί ενώ το χιόνι στολίζει μια πόλη το λένε κακοκαιρία?? είναι κακοκαιρία για τους σπαστικούς μεγάλους ανθρώπους αλλά είναι χαρά Θεού. Αντίκρισα γεγονότα φανταστικά,, ένα γήπεδο ποδόσφαιρου άσπρο, τα δέντρα από πράσινα να έχουν γίνει άσπρα. Τη να πω ήταν μια καταπληκτική εμπειρία.
Και να ευχαριστήσω και την καταπληκτική καθηγήτρια μου που είναι και η σχεδιάστρια του blog για τις αφιερώσεις…THE END

Flora είπε...

Αχ, Φιλίπ! Είσαι ποιητής. Πειράζει που σε λέω Φιλίπ; Αφού αυτό είναι το καλλιτεχνικό σου ψευδώνυμο!
Γιώργο, έχεις σπάνια ευαισθησία, να το ξέρεις.
Άσε εμάς τους σπαστικούς μεγάλους να λέμε για κακοκαιρίες και χιονιάδες... Εσύ να τα βλέπεις όλα φωτεινά, όπως το σημερινό πρωινό (της 17ης Φεβρουαρίου) που έλαμψε από την αρχή στα μάτια σου ο κόσμος! Αυτά τα "θαύματα" που μας προσφέρει απλόχερα η φύση μακάρι να τα βλέπαμε όλοι ξανά και ξανά με παιδικά, αγνά μάτια. Κολυμπάμε μέσα στο θαύμα κι είναι κρίμα να μην το αντιλαμβανόμαστε.
Σ'αγαπώ πολύ Γιώργο.
Ειδικά για αυτή σου την ευαισθησία...
Καλά τα λες...
Έλα μου ντε... γιατί ενώ το χιόνι στολίζει μια πόλη να το λένε κακοκαιρία;

Roadartist είπε...

Πολύ όμορφο και το δικό σου μπλογκ αγαπητή Flora. Σε ευχαριστώ για τα τόσο όμορφα λόγια σου. :)
Ωραιες φωτο! Καλό απόγευμα!

Πάμε με το βιβλίο!!!!

Πάμε με το βιβλίο!!!!